Surađujući čvrsto s lokalnim uzgajivačima u Bosni i Hercegovini, Delta Frost nudi svježe smrznute voćne proizvode distributerima u blizini, kao i onima na većim udaljenostima.

Plantaže malina

Maline

MALINE

Delta Frost je povjerenja vrijedan dobavljač svježih i slasnih malina - upravo ubranih na farmi. Ovo omiljeno voće kupaca, kao i svo naše voće, isporučuje se atraktivnog izgleda i uvijek jednako dobrog okusa.

KUPINE

Nijedno voće se ne rađa smrznutim, ali neko je rođeno da bude smrznuto. Kupine su jedna takva delikatesa, hvaljena zbog svoje jedinstvene slatkoće i raznovrsnosti.

JAGODE

Među našim najpopularnijim proizvodima pronaći ćete jagode - neizostavnu namirnicu u salatama, desertima i koktelima. Delta Frost isporučuje najbolje šumske jagode - punašne i ukusne.

NAŠE OSNOVNE VRIJEDNOSTI:

  • Poštenje i iskrenosti
  • Integritet i transparentnost.
  • Profesionalnost i povjerenje.
  • Kvaliteta i održivosti.

Delta Frost uvijek dostavlja na vrijeme i u skladu s obećanjima o svježini proizvoda. Ponosni smo na transparentnost cjelokupnog lanca distribucije i mogućnost potpunog praćenja isporuke proizvoda vrhunske kvalitete. Svaki proizvod je moguće u potpunosti pratiti – od farme do Vaših vrata.

Kontaktirajte nas:
+387 32 405 500
sales@deltafrost.ba
Sarajevska 263A , 72000 Zenica, Bosna i Hercegovina