O nama

Delta Frost donosi svježinu i stabilnost distributerima hrane koji su u potrazi za pouzdanom kompanijom nenadmašne kvalitete. Naš brand je izgrađen na principima slobodnog tržišta. Naš budući rast i razvoj bit će temeljen na upošljavanju lokalne radne snage u proizvodnji, uključujući i kupovinu i preradu svježih voćnih proizvoda. Odlučni smo djelovati kao društveno odgovorna kompanija koja brine o svojim uposlenicima, kooperantima, kupcima, kao i većem poslovnom okruženju.

U 2015. godini je Delta Trade d.o.o. Zenica osnovala odjel čiji je glavni cilj bio kupovina, prerada i distribucija visoko kvalitetnog voća i povrća. Naša misija je kroz suradnju s uglednim lokalnim uzgajivačima dati pozitivan doprinos gospodarstvu Bosne i Hercegovine. Visoka kvaliteta naših proizvoda i standarda usluge odvaja Delta Frost od drugih. Radimo u potpunosti u skladu sa IFS i HACCP sustavom, a što omogućuje neusporedive standarde kad je u pitanju kvaliteta i očuvanje zdravlja.

Naša misija

Delta Frost razumije važnost podrške lokalnim uzgajivačima. Shvatili smo da, kada podržavate lokalnu zajednicu, to pomaže svima koji su uključeni – od uzgajivača koji proizvodi hranu, pa sve do kupca koji u njoj uživa. Delta Frost osigurava ukusnu hranu najvišeg kalibra. Naša misija je kroz suradnju s uglednim lokalnim uzgajivačima dati pozitivan doprinos gospodarstvu Bosne i Hercegovine.

NAŠE OSNOVNE VRIJEDNOSTI:

  • Poštenje i iskrenosti
  • Integritet i transparentnost.
  • Profesionalnost i povjerenje.
  • Kvaliteta i održivosti.

Delta Frost uvijek dostavlja na vrijeme i u skladu s obećanjima o svježini proizvoda. Ponosni smo na transparentnost cjelokupnog lanca distribucije i mogućnost potpunog praćenja isporuke proizvoda vrhunske kvalitete. Svaki proizvod je moguće u potpunosti pratiti – od farme do Vaših vrata.

Kontaktirajte nas:
+387 32 405 500
sales@deltafrost.ba
Sarajevska 263A , 72000 Zenica, Bosna i Hercegovina