Održivost

Ukusno Delta Frost voće, koje potječe iz bogatih zelenih voćnjaka obiteljskih farmi, distributerima donosi plodonosnu žetvu.

Pouzdanost

Delta Frost uvijek isporučuje na vrijeme, držeći obećanja o svježini svojih proizvoda. Ponosni smo na transparentnost cjelokupnog lanca distribucije i mogućnost potpunog praćenja isporuke proizvoda vrhunske kvalitete.

Mogućnost praćenja

Delta Frost nudi kvalitetu bez premca, osiguranu jer posebnu pažnju pridajemo dostavljanju svježih proizvoda na vrijeme. Svaku narudžbu je moguće u potpunosti pratiti - od farme, do Vaših vrata.

O nama

Kad Vaš kupac zahtijeva najbolje i najsvježije od prirode

Delta Frost razumije važnost podrške lokalnim uzgajivačima. Shvatili smo da, kada podržavate lokalnu zajednicu, to pomaže svima koji su uključeni - od uzgajivača koji proizvodi hranu, pa sve do kupca koji u njoj uživa. Delta Frost osigurava ukusnu hranu najvišeg kalibra. Naša misija je kroz suradnju s uglednim lokalnim uzgajivačima dati pozitivan doprinos gospodarstvu Bosne i Hercegovine.

Svježije od svježeg

Maline

Delta Frost je povjerenja vrijedan dobavljač svježih i slasnih malina - upravo ubranih na farmi. Ovo omiljeno voće kupaca, kao i svo naše voće, isporučuje se atraktivnog izgleda i uvijek jednako dobrog okusa.

Kupine

Nijedno voće se ne rađa smrznutim, ali neko je rođeno da bude smrznuto. Kupine su jedna takva delikatesa, hvaljena zbog svoje jedinstvene slatkoće i raznovrsnosti.

Jagode

Među našim najpopularnijim proizvodima pronaći ćete jagode - neizostavnu namirnicu u salatama, desertima i koktelima. Delta Frost isporučuje najbolje šumske jagode - punašne i ukusne.

Čisto. Svježe. Financijski prihvatljivo.

Uzgojeno
s ljubavlju

Surađujući čvrsto s lokalnim uzgajivačima u Bosni i Hercegovini, Delta Frost nudi svježe smrznute voćne proizvode distributerima u blizini, kao i onima na većim udaljenostima.

Inovativna tehnologija

Standardni proces smrzavanja voća (oko 12 sati) je značajno kraći uz korištenje tzv. IQF (Individually Quick Frozen) tehnologije - uz koju on traje 5 do 10 minuta. Na ovaj način smo u mogućnosti očuvati nutritivnu kvalitetu i superioran okus našeg smrznutog voća.

Visoki standardi kvalitete

Visoka kvaliteta naših proizvoda i standarda usluge odvaja Delta Frost od drugih. Radimo u potpunosti u skladu sa IFS i HACCP sustavom, a što omogućuje neusporedive standarde kad je u pitanju kvaliteta i očuvanje zdravlja.

Kontaktirajte nas:
+387 32 405 500
sales@deltafrost.ba
Sarajevska 263A , 72000 Zenica, Bosna i Hercegovina